Evidenční číslo: CZK2430
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Kalná Voda 53, 54223 Mladé Buky
Cena: 3 690 000Kč
Poznámka k ceně: Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
3 690 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu s velkou zahradou v Mladých Bukách - Kalné Vodě, okr. Trutnov

Nabízíme Vám možnost koupě většího rodinného domu, který se nachází v obci Mladé Buky, části Kalná Voda, nedaleko místního Ski areálu. Tento cihlový dům s pozemkem o celkové rozloze 858 m2 je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení v prostorném domě s velkou zahradou, v klidné části obce, ale zároveň v blízkosti veškeré občanské vybavenosti.

Dispozice a stav domu: Dům má dvě nadzemní podlaží, půdní prostor a je zároveň částečně podsklepen. Celková užitná plocha činí 159 m2, výměra obytné plochy je 128 m2.

První nadzemní podlaží je ve stavu před rekonstrukcí - toto podlaží zahrnuje kuchyni, koupelnu s wc a 2 samostatné pokoje, jeden se vstupem na terasu a zahradu za domem.

Prostory v patře jsou obývány a nachází se zde menší kuchyňka, obývací pokoj, ložnice, dětský pokoj a vstup na půdu.

Dům lze užívat k bydlení jako celek s dispozicí 5+2. Je však možno, po provedení potřebných stavebních úprav, v domě vybudovat dvě samostatné bytové jednotky (v každém podlaží jednu) se samostatnými vstupy. Dům lze následně využít k bydlení dvou rodin, případně využít ke krátkodobému pronajímání - díky lokalitě lze počítat s vysokou obsazeností.

Rodinný dům bude vyžadovat dokončení započaté rekonstrukce, zejména v 1. NP. Nový majitel si tak upraví dispozici i vybavení dle svých představ.

Vytápění a technologie: Dům je vytápěn dálkově horkovodem, ohřev teplé vody zajišťuje bojler. Dům je napojen na obecní vodovod i kanalizaci.

Velká zahrada a venkovní prostory: Jedním z hlavních pozitiv této nemovitosti je zahrada. Ta je o rozloze 700 m2 a je orientována na jih. Vedle domu se nachází vlastní parkovací stání. Z domu je vstup na terasu.

Umístění a okolí: Mladé Buky jsou obcí s plnou občanskou vybaveností, s bohatým kulturním a společenským životem. Její část Kalná Voda bezprostředně navazuje na město Trutnov, s bezproblémovým dopravním spojením. V obci se nachází lyžařský a relaxační Areál Mladé Buky, dále např. Golf Club Mladé Buky, v blízkém okolí potom Janské Lázně s lanovkou na Černou Horu, Stezka korunami stromů, či Pec pod Sněžkou, Pomezní Boudy ad.

Právní služby, úschova kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupující zdarma. Se zajištěním financování koupě Vám rádi pomůžeme. Budeme se těšit u prohlídky.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Kalná Voda 53, 54223 Mladé Buky
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 158m2
Plocha zahrady: 700m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 2
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Sklep, Zahrada, Parkování

Inženýrské sítě

230V, Voda, pitná, Kanalizace

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, Vlak, Silnice

Vybavenost v okolí

Pošta, Školka, Škola

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?