Prodej novostavby mezonetového bytu 4+kk se zahradou

Evidenční číslo: CZK2421
Typ: Samostatně stojící
Adresa: K Břízkám, Volanov, Trutnov
Cena: 6 550 000Kč
Poznámka k ceně: Kupní cena vč. provize RK a právního servisu. Možnost odpočtu DPH.
6 550 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Prodej jedinečného mezonetového bytu 4+kk s vlastní zahradou v Trutnově - Volanově.

Nabízíme k prodeji novostavbu mezonetového bytu 4+kk o výměře 92 m2 v Trutnově - Volanově, ul. K Břízkám. Tento byt s vlastní zahradou je opravdovým unikátem na trhu.

Hlavní přednosti bytu:

***Novostavba: Bytový dům byl v roce 2024 dokončen, aktuálně probíhá jeho kolaudace a zápis do katastru nemovitostí. Užijte si bydlení v úplně novém bytě, kde budete prvními obyvateli. Vše je nové a s garantovanou zárukou - v rámci prodeje je poskytována záruka na provedené stavební práce a na vybavení.

***Mezonetový byt: Dvoupodlažní uspořádání bytu poskytuje oddělený prostor pro soukromí i společné chvíle s rodinou. Spodní podlaží je ideální pro společné aktivity a setkávání s rodinou a přáteli, zatímco horní podlaží slouží jako klidová zóna pro odpočinek.

***Jedinečná zahrada: Byty se zahradami se v nabídce objevují zřídka. Užijte si soukromí a relaxaci na terase (15 m2) a oplocené zahradě s výměrou cca 172 m2, která bude ve vašem výlučném užívání. Zahrada je orientována na jihozápad. K užití na zahradě je nezámrzný kohout na vodu a elektřina.

***Moderní technologie: Vytápění bytu zajišťuje moderní tepelné čerpadlo s teplovodním podlahovým rozvodem; ohřev vody též TČ v kombinaci se solárním systémem. Byt je zároveň v každém patře vybaven klimatizační jednotkou pro maximální komfort bydlení.

***Nízké náklady: Díky moderním technologiím, jako je tepelné čerpadlo, solární ohřev vody ad. v kombinaci s kvalitním zateplením a izolačními trojskly oken jsou provozní náklady na tento byt velmi nízké. PENB "B" - velmi úsporná.

***Prostorný interiér: Dispozice 4+kk nabízí dostatek místa pro celou rodinu. Byt má navíc na společné chodbě vlastní sklad a dále prostorný půdní prostor pro uložení osobních věcí (8 m2).

Dispozice: bytová jednotka je mezonetová - nachází se v 1. a 2. nadzemním podlaží, která jsou spojena vnitřním schodištěm. Vstup do bytu je ze společné chodby do zádveří, na které navazuje prostorný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje lze vstoupit na terasu a zahradu za domem. V přízemí se dále nachází místnost WC, s přípravou pro pračku a sušičku. Ve 2. nadzemním podlaží je umístěna ložnice, dva dětské pokoje a koupelna s WC. K bytu náleží také sklad na chodbě domu, půdní prostor a 2 parkovací stání na parkovišti před domem.

Bytový dům se nachází v Trutnově - Volanově, v ulici K Břízkám, v lokalitě se skvělou dostupností do centra města a s bezprostřední blízkostí přírody.

Byt je ideální volbou pro rodiny, které hledají novou, moderní a funkční nemovitost s dostatkem místností a vlastní zahradou. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost! Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Tento byt může být vaším novým domovem. Shlédněte naši nabídku dalších bytů na prodej v tomto bytovém domě.

Základní info

Umístění: Okraj obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: K Břízkám, Volanov, Trutnov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zahrady: 172m2
Plocha terasy: 15m2

Počty místností, umístění

Počet parkovacích míst: 2
Patro, podlaží: 1. podlaží
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: B - velmi úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.
Energetická náročnost: 73kWh/m2

Vybavení objektu

Terasa, Parkování, Zahrada

Inženýrské sítě

Kanalizace, TV kabel, Klimatizace, Internet, 230V, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Novostavba, Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice

Vybavenost v okolí

Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Supermarket, Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Kabelové rozvody, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Typ vytápění objektu:

Jiné, Podlahové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?