Prodej nízkoenergetického rodinného domu v Trutnově

Evidenční číslo: CZK2416
Typ: Nízkoenergetický
Adresa: Hüttlova, Střední Předměstí, Trutnov
Cena: 14 900 000Kč
Poznámka k ceně: Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
14 900 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Ti z Vás, kteří touží vlastnit nový rodinný dům na krásném a klidném místě, s překrásným výhledem, mají možnost si splnit své sny právě teď.

Vítejte v Trutnově, ul. Hüttlova části zvané Červený kopec. V této klidné lokalitě je vystavěn prostorný rodinný dům, který vám rád představím.

Novostavba domu byla kolaudována v prosinci 2017, jde o zděnou stavbu s dispozicí 6+kk a garáží, s výměrou užitné plochy 205 m2. Dům je velmi prostorný a je tvořen těmito místnostmi:

Bezbariérový přístup do zádveří v přízemí domu, s navazující prostornou chodbou, jejíž součástí je i šatna. Velký obývací pokoj spojený s jídelním koutem, jehož velikost je umocňována dvěma francouzskými okny, se vstupem na terasu před domem. Výhled na Trutnov je odsud úžasný a jedinečný.

Kuchyně je vybavena linkou s množstvím úložného a pracovního prostoru a s prémiovými spotřebiči zn. Bosch (myčka 60 cm, trouba, indukční deska, digestoř, mikr. trouba, drtič odpadu).

V přízemí se dále nachází samostatný pokoj, místnost wc, koupelna se sprch. koutem se skleněnou zástěnou a komora.

V patře, které je přístupné po schodišti s krásným skleněným zábradlím, se nachází ložnice, 3 pokoje, velká šatna a místnost wc. Dále je zde umístěna hlavní koupelna domu s vanou, toaletou, bidetem a dvojumyvadlem.

Součástí domu je velká garáž se sekčními vraty a s prostorem na uložení věcí a parkování vozidla. Zároveň je zde umístěna technická místnost.

Rodinný dům je nízkoenergetická stavba s třídou "A" - mimořádně úsporná. Zdrojem vytápění a ohřevu vody je kondenzační plyn. kotel zn. Vaillant. Vytápění je zajišťováno podlahovým rozvodem. Druhým zdrojem je krbová vložka umístěná v obýv. pokoji. Stavba je vybavena systémem komfortního větrání s rekuperací tepla. Objekt je napojen na el. energii, zemní plyn, vodovod, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace.

Při výstavbě byly užity kvalitní materiály a zařizovací předměty kvalitní vinylová podlaha, okna s izolačními trojskly, předokenní žaluzie, kvalitní sanitární zařízení, nadčasové obklady a dlažby. Dům má instalován systém chytré domácnosti Loxone. Lze tak drtivou většinu procesů automatizovat a ovládat dálkově. Dům je vybaven centrálním vysavačem, shozem na prádlo, kamerovým a zabezpečovacím systémem, videovrátným ad.

Pozemek má výměru 669 m2, je oplocen, s dálkově ovládanou branou. Dominantou je zapuštěný bazén zn. Albixon s rozměry 7x3,5 m. Bazén je vybaven solinátorem, protiproudem, osvětlením a pojízdným zastřešením. Zahrada s bazénem je vyvýšena nad okolní prostor, což zvyšuje pocit soukromí. Na pozemku se nachází zahradní domek či solární sprcha. Zahrada je vkusně upravena a osázena množstvím okrasných a ovocných keřů a rostlin.

Dům vyhovuje nárokům na moderní a úsporné bydlení. Je ideální volbou pro rodiny, které hledají nový, moderní, funkční a nízkoenergetický dům s dostatkem místností, nacházející se v klidné lokalitě.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Nízkoenergetický
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Hüttlova, Střední Předměstí, Trutnov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha bazénu: 25m2
Plocha zastavená: 155m2
Plocha zahrady: 514m2

Počty místností, umístění

Počet koupelen: 2
Počet garáží: 1
Počet pokojů: 6
Počet NP: 2
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: A - mimořádně úsporná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost: 71kWh/m2

Vybavení objektu

Bytové jádro zděné, Bazén, Zahrada, Bezbariérový přístup, Garáž, Parkování

Inženýrské sítě

Plyn, Voda, pitná, Internet, 400V, 230V, Kanalizace

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny, Novostavba, Nízkoenergetický

Dopravní dostupnost

Autobus, Silnice, Vlak, MHD

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb, Pošta, Supermarket, Školka, Úřady, Zdravotnická zařízení, Škola

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Kabelové rozvody, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

400V, 230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?