Evidenční číslo: OND2426
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Pomněnková, Horní Staré Město, Trutnov
Cena: 2 750 000Kč
Poznámka k ceně: Kupní cena vč. provize RK a právního servisu.
2 750 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje částečně vybavené bytové jednotky dispozice 3+1, v osobním vlastnictví, o výměře podlahové plochy 67,1 m2. Byt se nachází ve 4. nadzemním patře zatepleného panelového domu na sídlišti Zelená louka v Trutnově - Horním Starém Městě. Jedná se o dostatečně prosluněný a klidný byt s výhledem na dětské hřiště vnitrobloku dalších domů.

Byt je vpravo od výtahu. Z prostorné chodby s vestavěnými skříněmi je přímý vstup do obývacího pokoje o výměře 16,6 m2, ze kterého je přístup do dalšího pokoje o výměře 12,3 m2, který je u současné majitelky zařízen jako dětský pokoj. Obývací pokoj je dostatečně prosvětlen francouzským oknem bez lodžie. Tato bytová jednotka má k užívání lodžii v mezipatře. Kuchyň je o výměře 11,9 m2, kuchyňská linka je s dostatkem pracovní i úložné plochy. Z kuchyně je vstup do pokoje o výměře 8,1 m2. Součástí bytu je koupelna o výměře 2,6 m2 s rohovou vanou a samostatná toaleta o výměře 1,0 m2. Bytové jádro je původní, po částečné rekonstrukci spočívající v obložení stěn, položení dlažby a výměnou sanitární keramiky. Podlahovou krytinou pokojích jsou koberce, v kuchyni a na chodbě je lino, které bude potřeba vyměnit. K bytu náleží i samostatný velký sklep o výměře 6 m2.

Dodávky studené i teplé vody jsou zajišťovány centrálně. Stejně tak jako rozvod plynu a kanalizace. Vytápění bytu zajišťuje ústřední topení. Na zálohách za elektřinu, plyn a platby do společného fondu hradí současná majitelka necelých 5.000,- Kč měsíčně s každoročními přeplatky při vyúčtování. PENB C.

V blízké vzdálenosti od bytu jsou veškeré služby občanské vybavenosti jako škola, školka, nákupní centrum, pošta, zastávka městských i příměstských autobusů i vlaku.

Nabízený byt se tak jeví jako vhodná investice pro mladou rodinu poptávající vlastní bydlení za rozumnou cenu nebo naopak pro starší lidi toužící po bydlení v klidné lokalitě s dostupností všech služeb okresního města.

Právní služby, úschovu kupní ceny a další rozsáhlé služby RK EVOLUCE jsou pro kupujícího zdarma. Se zajištěním financování Vám rádi pomůžeme. V případě dvou a více vážných zájemců o koupi si prodávající vyhrazuje právo určit cenu a kupujícího formou aukce.

Základní info

Umístění: Sídliště
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Panelová
Adresa: Pomněnková, Horní Staré Město, Trutnov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 6m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 4. podlaží
Počet NP: 8
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: C - úsporná
Podle vyhlášky: Vyhláška č. 78/2013 Sb.
Energetická náročnost: 91kWh/m2

Vybavení objektu

Výtah, Zařízeno částečně nábytkem, Bytové jádro umakartové, Sklep

Inženýrské sítě

Voda, pitná, 230V, Internet, Plyn, Kanalizace

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Supermarket, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb, Škola, Úřady, Zdravotnická zařízení, Školka

Charakter okolí objektu

Obchodní a obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Satelit, Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední dálkové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?